3D Bouw Scan

3D scantechnologie

Bouw Scan biedt een nieuwe 3D scan technologie op het hoogste niveau. 3D scannen van gebouwen stelt ons in staat om de meest nauwkeurige berekening ooit te maken. Tijdens het scannen maken we gebruik van geavanceerde technologie om een uiterst gedetailleerde, driedimensionale representatie van een gebouw of een binnenruimte te maken.  

Dankzij deze hoogwaardige 3D scan technologie kunnen wij als bouwkundig adviseur nog beter en sneller schakelen in projecten. Bouw Scan is een bewezen technologie die gebruikt wordt voor het exact bepalen van inhoud en directe omgeving. De scan wordt uitgevoerd door de specialisten van Bouw-Raad en kan aan onze partners als professionele 3D tour worden opgeleverd.

Met deze tool biedt Bouw Scan een aanzienlijke meerwaarde in het sneller en nauwkeuriger berekenen van gebouwen. Dat is interessant voor vastgoedprofessionals, architecten, interieurdesigners en projectontwikkelaars om gedetailleerde modellen te creëren voor verschillende doeleinden. Denk aan woninguitbreiding met een aanbouw of renovaties, maar ook interieuradvies, virtuele rondleidingen en vastgoedmarketing.

Bouw Scan is een bewezen technologie die gebruikt wordt voor het exact bepalen van inhoud en directe omgeving. De scan wordt uitgevoerd door de specialisten van Bouw-Raad en kan aan onze partners als professionele 3D tour worden opgeleverd.

Voordelen van 3D scannen

  • De nieuwste tool voor vastgoed, architectuur en interieur
  • Verhoogt nauwkeurigheid en efficiëntie
  • Gedetailleerde informatie vastleggen voor analyse en visualisatie
  • Creëert virtuele tours en gedetailleerde metingen
  • Professionaliseert marketingcampagnes
  • Optimaliseert renovatieplannen door exacte analyse van de bestaande structuur

Hoe werkt 3D scannen?

Bouw-Raad komt langs op uw project en voert voor u een professionele 3D scan uit. Of het gaat om een woning of een bedrijfspand in aanbouw, elke ruimte kunnen wij tot in het kleinste detail voor u vastleggen. Na het scannen werken wij de 3D scan voor u uit tot een digitaal bestand. Door middel van slimme 3D-scantechnologie meten wij de volledige ruimte op elke gewenste verdieping waarbij zoveel mogelijk punten door de 3D scanner worden vastgelegd. Het resultaat is een nauwkeurige digitale representatie van het object. Met speciale software verwerkt Bouw-Raad alle gescande informatie in een technisch 3D-model dat kan worden gebruikt door bijvoorbeeld architecten, interieurdesigners of makelaars.

Visualisatie wordt steeds belangrijker en dat vraagt om een professionele aanpak. Naast de apparatuur heeft Bouw-Raad alle kennis in huis om de verkregen informatie via de scanner in een hoogwaardig model om te zetten. Voordeel van de 3D Bouw Scan is de hoge mate van nauwkeurigheid dat een waardevolle meerwaarde biedt aan professionals in de bouwsector. Berekeningen en bouwanalyses maken wordt vereenvoudigd door de 3D scantechnologie van Bouw Scan. Wilt u weten welke voordelen u kunt halen met 3D scannen op uw bouwproject of op uw designafdeling? Neem contact op met Bouw-Raad in Bodegraven voor vrijblijvend meer informatie over 3D scannen.

3D Bouw Scan informatie aanvragen

Specialist in 3D scannen

Bouw-Raad Bodegraven
Jack Rademaker
Tjalk 17E
2411 NZ Bodegraven

Telefoon: 06 – 39 82 82 02
E-mail: info@bouw-raad.nl

bouw-raad

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan