Vacature Technisch support

Vacature Technisch Support

Voor verschillende opdrachtgevers, zowel groot als klein, verzorgt Bouw-Raad in Bodegraven de werkvoorbereiding van bouwprojecten. We hebben veel ervaring en heel veel werk. Jack Rademaker is eigenaar van de eenmanszaak en zoekt versterking op kantoor. Met de vacature Technisch Support richt hij zich op enthousiaste mensen die affiniteit hebben met de bouwsector en het leuk vinden om een nieuwe weg in te slaan. Werk jij momenteel in de bouw, maar wordt het werk je te zwaar? Kom je uit een technische omgeving en wil je graag de bouwsector in? Ben jij benieuwd hoe je jouw praktijkervaring op kantoor zou kunnen inzetten? Kom dan zeker eens praten over de mogelijkheden bij Bouw-Raad.

Als kleinschalig bedrijf hebben we een ontzettend groot bereik en dat netwerk blijft zich uitbreiden. Bouwbedrijven, projectontwikkelaars, maar ook particulieren schakelen Bouw-Raad in als zij begeleiding nodig hebben bij nieuwbouw of een verbouwing. Jack houdt zich bezig met tekenen, calculeren en leidt de projecten. Vanuit zijn kantoor op de Tjalk in Bodegraven voorziet hij zijn klanten van bouwtechnisch advies. Voor de werkvoorbereiding van zijn projecten zoekt hij een nieuwe medewerker technisch support. Dit kan iemand zijn die voorheen zelf in de bouw werkzaam was. Of iemand die een technische achtergrond heeft en wil overstappen naar een kantoorbaan in de bouwsector. Het kan ook zomaar zijn dat je een administratieve achtergrond hebt en jezelf wil ontwikkelen in een nieuwe omgeving.

Oog voor detail

Schoolverlater, herintreder of heb je altijd met je handen gewerkt? Jij kunt jouw kwaliteiten tot zijn recht laten komen in de technische ondersteuning bij ons op kantoor. Ervaring met techniek of bouw is handig, maar niet noodzakelijk. Nauwkeurigheid en punctualiteit zijn wel heel belangrijk. Als jij ervoor openstaat om nieuwe dingen te leren en oog voor detail hebt, dan kan dit zomaar jouw nieuwe baan zijn. Op kantoor leert Jack je alle kneepjes van het vak.

Rustige werkomgeving in een dynamische wereld

Bouw-Raad biedt een rustige werkomgeving in een dynamische wereld. Mede door onze vaste opdrachtgevers zijn we gegarandeerd van continuïteit en zekerheid. Vanzelfsprekend bieden wij dat jou ook. Wil jij de uitdaging aangaan en ons bedrijf helpen groeien door op een leuke manier samen te werken? Solliciteer dan zeker op de vacature Technisch Support bij Bouw-Raad in Bodegraven. Stuur ons dan vrijblijvend een email. Laten we samen eens bespreken hoe deze baan een mooie stap in jouw carrière zou kunnen zijn.

Jouw werkzaamheden

 • Je leert werken met verschillende computerprogramma’s
 • Gegevens van projecten verwerken
 • Werkvoorbereiding van bouwuitvoering
 • Administratieve werkzaamheden

Werken bij Bouw-Raad in Bodegraven betekent

 • Parttime of fulltime werken (variërend van 20 tot 40 uur per week)
 • Afwisselend werk in een klein team met korte lijnen
 • Dynamische omgeving waar rust en overzicht heerst
 • Ruimte voor eigen ideeën binnen onze samenwerking
 • Mogelijkheid om mee te groeien met ons bedrijf
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibel werken is bespreekbaar

Over Bouw-Raad

Bouw-Raad is een jong en flexibel bedrijf met heel veel ervaring in de bouwwereld. Bovendien zijn wij specialist in calculaties, tekenwerk en werkvoorbereiding voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud in de woningbouw en utiliteitsbouw. De laatste jaren hebben we ons steeds meer gericht op 3D tekenen in een BIM omgeving. Vaste opdrachtgevers hebben vertrouwen in onze expertise en kunnen altijd rekenen op een uiterst correcte projectbegeleiding. Waar Bouw-Raad op draait is een gemotiveerd team van experts in de bouw. Niet alleen door de toenemende vraag vanuit de markt kunnen we groeien als bedrijf, maar ook door onze eigen ontwikkeling en kijk op de toekomst.

Solliciteren op vacature Technisch Support

Klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Solliciteer dan op de vacature Technisch Support op ons kantoor in Bodegraven. Ben je enthousiast geworden en ga jij jezelf verder ontwikkelen bij Bouw-Raad in Bodegraven? Wij gaan de samenwerking graag met je aan. Stuur een korte motivatie met een up-to-date CV naar ons. Contactpersoon voor deze vacature is Jack Rademaker, eigenaar van Bouw-Raad Calculatie en Advies.

Je kunt ook online solliciteren door je gegevens achter te laten » ga naar online solliciteren

Voor de invulling van deze vacature zijn wij niet geïnteresseerd in aanbiedingen of diensten van uitzendbureaus en / of externe bemiddeling op het gebied van werving en selectie. 

werken bij bouw raad bodegraven
Offerte aanvragen