Bouw-Raad Tjalk 17e Bodegraven

Nieuwe bedrijfsruimte voor Bouw-Raad

Wij zijn verhuisd! Sinds begin november is ons bedrijf gevestigd aan de Tjalk op bedrijventerrein Rijnhoek in Bodegraven. Onze nieuwe bedrijfsruimte biedt ons de mogelijkheid om klanten nog beter van dienst te zijn. We hebben een eigen kantoor waar we kunnen doorgroeien met ons team.

Nog meer goed nieuws: we hebben een nieuwe medewerker die we graag aan u voorstellen. Ralph Hooijer is bij Bouw-Raad gestart als 3D-tekenaar en werkvoorbereider. Met zijn bouwkundige expertise is Ralph een welkome aanvulling in ons team. Hij ondersteunt bij alle projecten en zal ook contact met klanten onderhouden.

Onze activiteiten in de bouwwereld groeien hard en daar zijn we hartstikke blij mee. We hebben een sterke positie in de particuliere markt en werken veel voor aannemers en collega-bouwbedrijven. Door de toename van ons werk blijven we op zoek naar enthousiaste technische mensen. We staan open voor kandidaten die willen solliciteren.

Meer dan calculatie en advies

Bouw-Raad doet meer dan calculeren en adviseren alleen. Zo bieden we uiteenlopende oplossingen voor particulieren met een nieuwbouwhuis of een bestaande woning waar we kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden voor uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het tekenen en plaatsen van schuren, kelders, dakkapellen of het creëren van een uitbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom gaan we altijd eerst om tafel om te kijken welke oplossingen het beste past bij de wensen van onze opdrachtgever.

Daarnaast werken we in opdracht van aannemers die Bouw-Raad inschakelen voor specialistische kennis. Ook werken we samen met zzp-ers en kleinere bouwbedrijven om opdrachtgevers zo goed en volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wederzijds vertrouwen, kwaliteit en service zijn ontzettend belangrijk in ons vak. Daar ligt onze focus en dat willen we ook graag overbrengen op onze klanten.

Offerte aanvragen